eenvoudig als
ontwerp en bouw van fietsen
eenvoudig als
ontwerp en bouw van fietsen
degelijke, efficiënte, comfortabele, praktische én leuke fietsen, ontworpen en geassembleerd in Brussel met meestal Europees materiaal, voor blije ritten en een eenvoudiger leven, dankzij sober design en onderdelen van topkwaliteit

Compacto

1210€
Niet plooibaar en toch compact, niet elektrisch en toch een goede klimmer, de COMPACTO verrast door zijn robuustheid, zijn comfort en zijn snelheid.
Bekijk in detail

onze selectie van accessoires

om uw fiets te vervoeren, te monteren, te beveiligen of te onderhouden
Bekijk alle accessoires

Zin om een SUGG uit te testen?

SUGG

Lakensestraat 86, B-1000 Brussel
dinsdag - vrijdag 12u - 19u
+32 (0)472 19.68.32
salut@sugg.be
wederverkopers

SUGG in een sprintje

Liefhebber van bikes in de stad, activist bij verschillende milieuverenigingen en sinds 2014 actief in het ontwerpen en produceren van fietsen. Daar kwam in 2021 de BV SUGG van. De missie: eenvoudige, degelijke, praktische, snelle én toffe fietsen aanbieden. Ontworpen en geassembleerd in onze hoofdstad, met hoogwaardige onderdelen van vooral Europese producenten.

Onze eigen kracht, adem en energie zijn onderschatte en vaak genegeerde hulpbronnen. SUGG ondersteunt die schatten die de natuur ons gaf. Efficiëntie en klimkwaliteiten worden geoptimaliseerd door geometrie en slimme onderdelen. Dat maakt deze fietsen zuiniger, lichter, ecologischer, eenvoudiger, betrouwbaarder, duurzamer én leuker.

SUGG is een merk met een missie. Of beter: missies. Eén: bijdragen aan een beter stadsleven met minder luchtvervuiling, minder geluidshinder, rustige en vriendelijke straten, intelligent en respectvol verkeer. Twee: efficiënt, mooi en aangenaam reizen. Drie: mee de werkloosheid in onze regio's oplossen, door lokaal te ontwerpen en te assembleren en door – zoveel het kan – onderdelen in te zetten van fabrikanten die niet te ver weg gevestigd zijn (twee dure keuzes omdat ze de productiekosten stevig verhogen). Vier: eerlijk zaken doen, vanuit een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en transparantie over de kosten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram